Match UP C42BMW-FRT.2

Match UP C42BMW-FRT.2 – Autospeakers

MATCH UP C42BMW-FRT.2Voldoet slechts gedeeltelijk aan de eisen van ambitieuze muziekliefhebbers. Des te beter dat de op maat gemaakte MATCH UPGRADE luidsprekersystemen nu een alternatief bieden dat nieuwe horizonten opent op het gebied van geluid.Het 2-weg componentensysteem UP C42BMW-FRT.2 met voertuigspecifieke korven biedt een aanzienlijk pluspunt in precisie en dynamiek over het gehele frequentiebereik, gecombineerd met een fantastische hoogfrequente resolutie dankzij een 25 mm zijden koepel, waarvan het niveau kan in drie stappen worden aangepast aan de persoonlijke hoorsmaak.Deze luidsprekers onthullen maximale prestaties, vooral in combinatie met een van onze DSP-versterkers, zoals de UP 7BMW die exclusief voor BMW-voertuigen is ontwikkeld. KenmerkenExclusief ontwikkeld luidsprekersysteem voor BMW-voertuigenVoertuigspecifieke luidsprekermanden en aansluitklemmen voor eenvoudige (Update November 2021)

Autospeakers
Levering: 2-5 werkdagen
Merk: Match
Verzendkosten: geen

Bekijk hier alle Car Audio artikelen of alle artikelen van het merk Match

CarAudioShop is de grootste car-audio winkel van de Benelux. Ze hebben een groot assortiment aan audio producten voor auto’s en andere voertuigen. CarAudioShop verkoopt van tientallen merken speakers, versterkers en subwoofers in verschillende prijsklassen. Ondertussen is Caraudioshop uitgegroeid tot één van de grootste car audio webwinkels in de Benelux en een specialist op het gebied van car audio, multimedia en integratie. Door dit specialisme hebben we een geweldige selectie aan kwalitatief hoogstaande car audio producten in ons assortiment.

Service is een belangrijk aandachtspunt in onze dienstverlening, onze klanttevredenheid bepaald tenslotte ons succes. We hanteren een klantvriendelijk beleid en onze klantenservice is altijd bereid om u te helpen met vragen en opmerkingen over producten, bestellingen en retouren. De pasklare speakers die op de site van Caraudioshop.nl staan zijn uniek en door ons samengesteld. De grootste car audio webshop van Nederland en België.

Bron: CarAudioShop.nl

Bekijk hier de voordelige Auto Verzekeringen en ons Auto Bladen Overzicht

Plaats een reactie