MB Quart BMW speakers (alle modellen)

MB Quart BMW speakers (alle modellen) – Autospeakers

Plaatsing speakers: Voor- en Achterdeuren Speakers BMW Speakers voor uw BMW. De maat van deze speakerset van MB Quart is geschikt voor uw BMW. Inhoud pakketMB Quart QM 100X 10cm coaxiaal speakerWordt geleverd met speciale BMW aansluitkabelsDempingGebruik voor een optimale geluidsbeleving dempingsmateriaal van Silent Coat. Dit gemakkelijk te verwerken materiaal (zelfklevend) verhoogd het rendement van uw speakers met 80%! Kies bijvoorbeeld voor een Silent Coat Starter set om nog meer uit uw nieuwe speakers te halen. Deze betaalbare set bevat alle noodzakelijk dempingsmaterialen voor twee deuren of panelen. Over de MB Quart auto speakers Kwaliteit in combinatie met Italiaanse muzikaliteit. Deze lijn (Update Juli 2022)

Autospeakers
Levering: 2-5 werkdagen
Merk: MB Quart
Verzendkosten: geen

Bekijk hier alle Car Audio artikelen of alle artikelen van het merk MB Quart

CarAudioShop is de grootste car-audio winkel van de Benelux. Ze hebben een groot assortiment aan audio producten voor auto’s en andere voertuigen. CarAudioShop verkoopt van tientallen merken speakers, versterkers en subwoofers in verschillende prijsklassen. Ondertussen is Caraudioshop uitgegroeid tot één van de grootste car audio webwinkels in de Benelux en een specialist op het gebied van car audio, multimedia en integratie. Door dit specialisme hebben we een geweldige selectie aan kwalitatief hoogstaande car audio producten in ons assortiment.

Service is een belangrijk aandachtspunt in onze dienstverlening, onze klanttevredenheid bepaald tenslotte ons succes. We hanteren een klantvriendelijk beleid en onze klantenservice is altijd bereid om u te helpen met vragen en opmerkingen over producten, bestellingen en retouren. De pasklare speakers die op de site van Caraudioshop.nl staan zijn uniek en door ons samengesteld. De grootste car audio webshop van Nederland en België.

Bron: CarAudioShop.nl

Bekijk hier de voordelige Auto Verzekeringen en ons Auto Bladen Overzicht

Plaats een reactie