MB QUART QM-200 VW

MB QUART QM-200 VW – Autospeakers

MB QUART QM-200 VW Hieronder vindt u de specificaties van deze 20 cm composet van MB Quart. Wij hebben een grote collectie 20 cm composets. U heeft bij ons dus altijd een ruime keuze aan verschillende 20 cm composets. Daarnaast zijn wij officieel dealer van MB Quart, hierdoor kunt u altijd rekenen op een perfecte service en garantie. Mocht u twijfelen aan uw keuze, neem dan gerust per telefoon of e-mail contact met ons op. Voor: Golf IV, Passat (’96 -’05) Onthoud;speakers worden geleverd per set ( 2x speaker, 2x tweeter, 2x filter )
MB QUART QM-200 VW

U kunt de MB QUART QM-200 VW hier direct bestellen.

Bekijk hier alle Car Audio artikelen of alle artikelen van het merk MB Quart

CarAudioShop is de grootste car-audio winkel van de Benelux. Ze hebben een groot assortiment aan audio producten voor auto’s en andere voertuigen. CarAudioShop verkoopt van tientallen merken speakers, versterkers en subwoofers in verschillende prijsklassen. Ondertussen is Caraudioshop uitgegroeid tot één van de grootste car audio webwinkels in de Benelux en een specialist op het gebied van car audio, multimedia en integratie. Door dit specialisme hebben we een geweldige selectie aan kwalitatief hoogstaande car audio producten in ons assortiment.

Service is een belangrijk aandachtspunt in onze dienstverlening, onze klanttevredenheid bepaald tenslotte ons succes. We hanteren een klantvriendelijk beleid en onze klantenservice is altijd bereid om u te helpen met vragen en opmerkingen over producten, bestellingen en retouren. De pasklare speakers die op de site van Caraudioshop.nl staan zijn uniek en door ons samengesteld. De grootste car audio webshop van Nederland en België.

Bron: CarAudioShop.nl

Bekijk hier de voordelige Auto Verzekeringen en ons Auto Bladen Overzicht

Plaats een reactie