Musway M6

Musway M6 – Autoversterkers

Het M6-model van Musway kun je gerust als een nieuwe mijlpaal in de versterkerbouw beschouwen. Je mag helemaal niet vermoeden dat in de kleine behuizing een volwassen klasse D-versterker werkt, die zes paar brugbare uitgangen met elk 105 watt RMS per kanaal (op 2 ohm) voeden. In totaal is er 630 watt RMS beschikbaar. Compact formaatDe compacte afmetingen worden mogelijk gemaakt door een uitgebreid 4-voudig gelamineerde printplaat, die door de voordelige topologie ook effectief EMV-storingen onderdrukt – vooral bij Full-Range Class D-versterkers een must. High-end DSPHet belangrijkste voor de regeltechniek is een high-end DSP van Texas Instruments. Aansluiting van de versterker via een ruimtebesparende kabelboom met ISO-stekkers, individuele plug+play-kabelsets zijn ook beschikbaar. Handige extra functies zijn soft-clipping ter bescherming van de elektronica en de luidsprekers in 2-ohm werking en de nieuw (Update Maart 2022)

Autoversterkers
Levering: 1 werkdag
Merk: Musway
Verzendkosten: geen

Bekijk hier alle Car Audio artikelen of alle artikelen van het merk Musway

CarAudioShop is de grootste car-audio winkel van de Benelux. Ze hebben een groot assortiment aan audio producten voor auto’s en andere voertuigen. CarAudioShop verkoopt van tientallen merken speakers, versterkers en subwoofers in verschillende prijsklassen. Ondertussen is Caraudioshop uitgegroeid tot één van de grootste car audio webwinkels in de Benelux en een specialist op het gebied van car audio, multimedia en integratie. Door dit specialisme hebben we een geweldige selectie aan kwalitatief hoogstaande car audio producten in ons assortiment.

Service is een belangrijk aandachtspunt in onze dienstverlening, onze klanttevredenheid bepaald tenslotte ons succes. We hanteren een klantvriendelijk beleid en onze klantenservice is altijd bereid om u te helpen met vragen en opmerkingen over producten, bestellingen en retouren. De pasklare speakers die op de site van Caraudioshop.nl staan zijn uniek en door ons samengesteld. De grootste car audio webshop van Nederland en België.

Bron: CarAudioShop.nl

Bekijk hier de voordelige Auto Verzekeringen en ons Auto Bladen Overzicht

Plaats een reactie