Silent Coat – Shop Pack – 2mm – 8 sheets

Silent Coat – Shop Pack – 2mm – 8 sheets – Dempingsmaterialen

Silent Coat – Shop Pack – 2mm – 8 sheets Lees hier onze blog over het dempen van een deur, welke materialen heb ik nodig en hoe moet je dit aanpakken. Silent Coat Shop PackSilent Coat is ontwikkeld als ontdreuning voor plaatmateriaal in de auto. Dankzij de flexibele samenstelling laat het zich gemakkelijk vormen, zonder het gebruik van een heatgun. Dempt rammelende interieurdelen Vermindert storende rij- en bijgeluiden Verbetert het rijcomfort Verbetert de bassweergave van gemonteerde speakers Afmeting per sheet: 375 x 265 mm 8 Sheets in de verpakking Oppervlakte: ?ñ 0,8m2 (Update Augustus 2022)

Dempingsmaterialen
Levering: 1 werkdag
Merk: Silent Coat
Verzendkosten: 4,95

Bekijk hier alle Car Audio artikelen of alle artikelen van het merk Silent Coat

CarAudioShop is de grootste car-audio winkel van de Benelux. Ze hebben een groot assortiment aan audio producten voor auto’s en andere voertuigen. CarAudioShop verkoopt van tientallen merken speakers, versterkers en subwoofers in verschillende prijsklassen. Ondertussen is Caraudioshop uitgegroeid tot één van de grootste car audio webwinkels in de Benelux en een specialist op het gebied van car audio, multimedia en integratie. Door dit specialisme hebben we een geweldige selectie aan kwalitatief hoogstaande car audio producten in ons assortiment.

Service is een belangrijk aandachtspunt in onze dienstverlening, onze klanttevredenheid bepaald tenslotte ons succes. We hanteren een klantvriendelijk beleid en onze klantenservice is altijd bereid om u te helpen met vragen en opmerkingen over producten, bestellingen en retouren. De pasklare speakers die op de site van Caraudioshop.nl staan zijn uniek en door ons samengesteld. De grootste car audio webshop van Nederland en België.

Bron: CarAudioShop.nl

Bekijk hier de voordelige Auto Verzekeringen en ons Auto Bladen Overzicht

Plaats een reactie