Silent Coat Starter Set – diverse soorten dempings materiaal

Silent Coat Starter Set – diverse soorten dempings materiaal – Dempingsmaterialen

Silent Coat Starter Set De profs wisten het al langer, het dempen van de portieren loont zich! Het dempingsmateriaal is een kleine investering als je bekijkt wat je ervoor terug krijgt: Meer bass, beter geluid en minder lawaai. Dankzij de Starter Set is er nu ook een pakket demping voor de kleine beurs. Deze Starter Kit bestaat uit 4 sheets Silent Coat ontdreuningsmateriaal, een sheet Noise Isolator (4 mm dik) en een Sheet Sound Absorber (15 mm dik). Verwerking Plak het ontdreuningsmateriaal o.a. direct achter de speaker, om de speaker heen en op het deurpaneel op de meest vlakke delen. De Noise Isolator plakt men het best direct achter de speaker, over het ontdreuningsmateriaal heen. De Sound Absorber werkt het beste indien men het aan de binnenkant van het deurpaneel plakt, rondom (maar niet v????r) het luidsprekerrooster. De Starter Set is bedoeld als betaalbare upgrade voor eenvoudige installaties, voor (Update September 2022)

Dempingsmaterialen
Levering: 1 werkdag
Merk: Silent Coat
Verzendkosten: 4,95

Bekijk hier alle Car Audio artikelen of alle artikelen van het merk Silent Coat

CarAudioShop is de grootste car-audio winkel van de Benelux. Ze hebben een groot assortiment aan audio producten voor auto’s en andere voertuigen. CarAudioShop verkoopt van tientallen merken speakers, versterkers en subwoofers in verschillende prijsklassen. Ondertussen is Caraudioshop uitgegroeid tot één van de grootste car audio webwinkels in de Benelux en een specialist op het gebied van car audio, multimedia en integratie. Door dit specialisme hebben we een geweldige selectie aan kwalitatief hoogstaande car audio producten in ons assortiment.

Service is een belangrijk aandachtspunt in onze dienstverlening, onze klanttevredenheid bepaald tenslotte ons succes. We hanteren een klantvriendelijk beleid en onze klantenservice is altijd bereid om u te helpen met vragen en opmerkingen over producten, bestellingen en retouren. De pasklare speakers die op de site van Caraudioshop.nl staan zijn uniek en door ons samengesteld. De grootste car audio webshop van Nederland en België.

Bron: CarAudioShop.nl

Bekijk hier de voordelige Auto Verzekeringen en ons Auto Bladen Overzicht

Plaats een reactie

Mobiele versie afsluiten